Články

Soutez 2018  4

Podzimní soutěž s Ventures Books

pro vyučující anglického jazyka 1. stupně základních škol a jejich žáky

Jak se do soutěže zapojit?

Jednoduše! Vyučujte angličtinu, zabavte Vaše žáky a sehrajte divadlo!

Využijte náš tip na aktivitu do hodiny angličtiny a vyhrajte!

Zadání úkolu:

Na našich internetových stránkách  www.venturesbooks.cz najdete vzorové stránky nové učebnice angličtiny pro základní školy Poptropica English. Vyhledejte komiks v učebnici Poptropica level 2  na straně 20, inspirujte se jím a připravte se žáky krátkou scénku. Scénka může být přesnou replikou komiksu nebo se jím můžete nechat volně inspirovat. Buďte kreativní, nechte tvořit děti. Z Vašich příspěvků vybereme ty, které nejvíce zaujmou. Hodnotí se především vtip a zpracování včetně použitých rekvizit. Scénku natočte na telefon, fotoaparát nebo video kameru. (Věříme, že v rámci GDPR máte možnost natáčet. Pokud ne, můžete se příběhem inspirovat a s dětmi nakreslit a napsat vlastní vtipný komiks na téma převleků.)

 

 

Soutěžní příspěvek:

Natočenou scénku pošlete e-mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Případný kreslený komiks doručte poštou nebo osobně na adresu EUROMEDIA Group, divize Ventures Books, Nádražní 896/30, 150 00 Praha 5, k rukám paní Evy Majorosové. Jeden vyučující může zaslat jeden soutěžní příspěvek, který může být rozdělen do několika menších videí. Soutěže se může zúčastnit více učitelů z jedné školy, pravděpodobnost výhry se tím zvýší.

Termín soutěže:

Soutěž probíhá od 1. listopadu do 21. prosince 2018. Do vyhodnocení budou zařazeny všechny příspěvky doručené do uvedeného data.

Výhra:

1. místo: výukové anglické hry a knihy zjednodušené četby v hodnotě 2000 Kč

2. místo: výukové anglické hry a knihy zjednodušené četby v hodnotě 1500 Kč

3. místo: výukové anglické hry a knihy zjednodušené četby v hodnotě 1000 Kč


 

Zaujala Vás učebnice Poptropica English pro 1. stupeň ZŠ? Máte zájem dovědět se o ní více nebo z ní začít učit? Právě pro Vás a Vaše žáky máme speciální odměnu. Stačí se zúčastnit soutěže, dodat Váš příspěvek a projevit zájem o učebnice. Budeme Vás kontaktovat a nabídneme knihy jako dárek za pilotování.

 

9781292092164

 

Tým Ventures Books

Euromedia Group, a.s., divize Ventures Books

Nádražní 762/32, 150 00 Praha 5

Česká republika

Odebírejte naše newslettery a buďte stále v obraze

Jsme přímý distributor těchto nakladatelství:

Pearson