Články

Soutez 2018  4

Podzimní soutěž s Ventures Books

pro vyučující anglického jazyka 2. stupně základních škol a nižšího stupně gymnázií a jejich žáky

Využijte náš tip na aktivitu do hodiny angličtiny a vyhrajte!

Zadání úkolu:

Na našich internetových stránkách www.venturesbooks.cz najdete ukázkové video Vox Pops z nové učebnice angličtiny pro 2. stupeň základních škol a nižší stupeň víceletých gymnázií Wider World. Inspirujte se jím a připravte se žáky podobnou anketu. Žáci mohou provést anketu ve třídě mezi sebou nebo oslovit žáky jiných ročníků. Pro inspiraci uvádíme několik otázek, zeptejte se na ně nebo si zvolte alespoň tři vlastní. Z Vašich příspěvků vybereme ty, které nejvíce zaujmou, mohou být zábavná i kontroverzní. Buďte kreativní. Anketu natočte na telefon, fotoaparát nebo video kameru. (Věříme, že v rámci GDPR máte možnost natáčet. Pokud ne, můžete anketu se žáky provést písemně dotazníkovou formou.)

Otázky pro inspiraci: 

1) Do people in your family have any bad habits?

2) What do you often/sometimes/never do?

3) What a surprising thing have you done in your life?

 

 

Soutěžní příspěvek:

Natočenou anketu pošlete e-mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Dotazníky případně doručte poštou nebo osobně na adresu EUROMEDIA Group, divize Ventures Books, Nádražní 896/30, 150 00 Praha 5, k rukám paní Evy Majorosové. Jeden vyučující může zaslat jeden soutěžní příspěvek. Soutěže se může zúčastnit více učitelů z jedné školy, pravděpodobnost výhry se tím zvýší.

Termín soutěže:

Soutěž probíhá od 1. listopadu do 21. prosince 2018. Do vyhodnocení budou zařazeny všechny příspěvky doručené do uvedeného data.

Výhra:

1. místo: výukové anglické hry a knihy zjednodušené četby v hodnotě 2000 Kč

2. místo: výukové anglické hry a knihy zjednodušené četby v hodnotě 1500 Kč

3. místo: výukové anglické hry a knihy zjednodušené četby v hodnotě 1000 Kč

 


Zaujala Vás učebnice Wider World? Máte zájem dovědět se o ní více nebo z ní začít učit? Právě pro Vás a Vaše žáky máme speciální odměnu. Stačí se zúčastnit soutěže, dodat Váš příspěvek a projevit zájem o pilotování učebnice.

 

 

WiderWorld 2

 

Tým Ventures Books

Euromedia Group, a.s., divize Ventures Books

Nádražní 762/32, 150 00 Praha 5

Česká republika

Odebírejte naše newslettery a buďte stále v obraze

Jsme přímý distributor těchto nakladatelství:

Pearson