Články

Soutez 2018  4

Podzimní soutěž s Ventures Books

pro vyučující anglického jazyka na středních školách a jejich studenty

Využijte náš tip na aktivitu do hodiny angličtiny a vyhrajte!

Zadání úkolu:

Na našich internetových stránkách www.venturesbooks.cz najdete vzorové stránky z nové učebnice angličtiny pro střední školy New Maturita Activator. Vyhledejte článek A Guided Tour of the Czech Republic na straně 20, inspirujte se jím a připravte se studenty plakát nebo Power Point prezentaci v angličtině na téma zajímavost/i v našem kraji, o kterých se v průvodcích běžně nedočteme. Můžete vybrat nedoceněnou kulturní památku, unikátní místo, typické jídlo Vašeho regionu nebo tradiční zvyklost. Z Vašich příspěvků vybereme ty, které nejvíce zaujmou, možná i překvapí.

 

 

Soutěžní příspěvek:

Prezentaci nebo video pošlete e-mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Plakát vyfoťte ve vysokém rozlišení pro poslání e-mailem anebo jej doručte poštou nebo osobně na adresu EUROMEDIA Group, divize Ventures Books, Nádražní 896/30, 150 00 Praha 5, k rukám paní Evy Majorosové. Jeden vyučující může zaslat jeden soutěžní příspěvek. Soutěže se může zúčastnit více učitelů z jedné školy, pravděpodobnost výhry se tím zvýší. 

Termín soutěže:

Soutěž probíhá od 1. listopadu do 21. prosince 2018. Do vyhodnocení budou zařazeny všechny příspěvky doručené do uvedeného data.

Výhra:

1. místo: výukové anglické hry a knihy zjednodušené četby v hodnotě 2000 Kč

2. místo: výukové anglické hry a knihy zjednodušené četby v hodnotě 1500 Kč

3. místo: výukové anglické hry a knihy zjednodušené četby v hodnotě 1000 Kč


Zaujaly Vás vzorové stránky z nové učebnice New Maturita Activator a hledáte pro své studenty vhodnou učebnici k přípravě na maturitní zkoušku? New Maturita Activator svou unikátní a přehlednou strukturou poskytuje komplexní shrnutí středoškolského učiva, což ulehčuje práci jak žákům, tak učitelům.

 

 

 

NMA obalka

 

Tým Ventures Books

Euromedia Group, a.s., divize Ventures Books

Nádražní 762/32, 150 00 Praha 5

Česká republika

Odebírejte naše newslettery a buďte stále v obraze

Jsme přímý distributor těchto nakladatelství:

Pearson