Archiv roku 2022

Webinar

Místo: Online
Téma: Interfacing with Interlanguage
Pro: All teachers
Typ akce: Webinář
Datum: 17.02.2022
Čas: 18:00 - 19:00

Záznam: https://vimeo.com/679074038

Vážení učitelé a lektoři anglického jazyka,

těšíte se na nové letošní webináře? Tentokrát jsme pro Vás zajistili zahraničního hosta a velmi oblíbeného lektora Johna Wolfa. V tomto workshopu/webináři se podíváme na to, jak správně pracovat ve třídě s žáky s rozdílnými schopnostmi. Prozkoumáme techniky mluveného i psaného projevu v cizím jazyce, které jsou přínosné pro studenty různých úrovní, a zároveň se podíváme na způsoby, kterými snadno a rychle poskytnout zpětnou vazbu tak, aby byla adekvátní všem studentům.

 

Anotace

"Language learning forces us to make sense of a foreign language, one way or another.  We all create our own version of a target language, and this system is often imperfect. In a typical classroom of mixed abilities, how can teachers address these varying language systems? Where do we start? And how can we be sure all of our learners benefit in the process?

In this workshop we will explore some techniques for addressing language production, both spoken and written, in a way that is beneficial to learners of all levels. We will also discuss ways to quickly and easily grade language feedback tasks, so all learners are challenged and engaged in the process."



Přednášející:

Euromedia Group, a.s., divize Ventures Books

Nádražní 762/32, 150 00 Praha 5

Česká republika

Odebírejte naše newslettery a buďte stále v obraze

Jsme přímý distributor těchto nakladatelství:

Pearson