Archiv roku 2024

Product presentation

Místo: Online
Téma: Set for Learning, Set for Life in the Wider World
Pro: Teens, Lower-secondary
Typ akce: Produktová prezentace
Datum: 26.03.2024
Čas: 18:00 - 19:00

Záznam: https://vimeo.com/932027225
Ke stažení:

formula banner

Vážení učitelé a lektoři anglického jazyka,

srdečně vás zveme na náš Produktový webinář, kde vám představíme učebnici Wider World 2nd edition (více informací ZDE). Naše zkušená metodička vám bude prezentovat široké možnosti, které tato učebnice nabízí, a odpoví na veškeré vaše dotazy.

Máte také možnost získat zdarma vzorek této učebnice, abyste si mohli udělat vlastní názor na její použitelnost ve vaší výuce. Prezentace je vedena v českém jazyce a je zdarma.

 

Anotace 

" Wider World 2nd Edition je nové vydání nejoblíbenějšího kurzu pro mladší teenagery. Byl vyvinut ve spolupráci mezi vydavatelstvím Pearson a BBC. Připravuje studenty na život a dává jim dovednosti, které jsou potřebné k tomu, aby uspěli nejen ve škole, ale i ve své kariéře. Učebnicová řada nabízí motivující, interaktivní, autentické vyučování a učební zdroje jak ve třídě, tak pro online či hybridní hodiny. Oproti prvnímu vydání je vylepšena o nový obsah, funkce a digitální řešení. S aktualizovanou metodikou kurzu byly rovněž přidány i nové nápady na procvičování jednotlivých dovedností. Učitelům dále nabízí oporu v rozšířené škále podpůrných materiálů, která umožňuje reagovat na potřeby studentů s různými vzdělávacími potřebami. Kurz je také zaměřen na postupný rozvoj dovedností psaní a čtení a nabízí lepší možnosti učit se, procvičovat a používat jazyk v autentičtějších kontextech."



Přednášející:
Lenka Nováková

Lenka Nováková

Metodik/odborný konzultant pro AJ
Zobrazit profil přednášejícího

Euromedia Group, a.s., divize Ventures Books

Nádražní 762/32, 150 00 Praha 5

Česká republika

Odebírejte naše newslettery a buďte stále v obraze

Jsme přímý distributor těchto nakladatelství:

Pearson